Det’ Havemanden tilbyder en omfattende portefølje af haveservices til kunder på Sjælland. Med bæredygtighed og socialt ansvar som kerneværdier, fokuserer firmaet på at skabe grønne udendørs områder både for private hjem og erhvervsklienter. Læs mere her. Deres ydelser spænder fra almindelig havemandsservice til mere omfattende anlægsprojekter, som hver især tilpasses kundens specifikke behov.

Kunderne inviteres til en personlig dialog for at sikre, at de får den mest relevante rådgivning og service. Dette forløb starter typisk med et gratis og uforpligtende besøg, hvor både ønsker og krav kan drøftes i detaljer. Firmaet, der har hjemme i Køge, vægter denne personlige tilgang højt og lægger vægt på at levere brugbare råd, der matcher kundernes forventninger og budget.

Med en tilgang, der favner alt fra det praktiske arbejde i haver og landskaber til konsultationer omkring havedesign og pleje, sikrer Det’ Havemanden professionel service og kvalitet. De sikrer, at alle projekter, store som små, udføres med høj faglighed og integritet, hvilket har bidraget til firmaets gode omdømme i lokalområdet.

Havepleje og anlægsservice

Dethavemanden.dk tilbyder specialiseret havepleje og anlægsservice, som inkluderer en blandet palette af tjenester inden for gartnerarbejde og haveservice.

Gartner- og haveservices

Virksomheden leverer haveservice til både private, foreninger og erhverv. Dette omfatter vedligehold og pleje af eksisterende haver, såvel som etablering af nye grønne områder. Tjenesterne spænder lige fra beskæring af træer til vedligehold af bøgehæk og æbletræer.

Træpleje og anlægsarbejde

Anlægsarbejde udføres med dygtighed og omhu, herunder rodfræsning og beskæring, sikkerhed og effektivitet. Med et netværk af professionelle maskiner, minimeres spild og kvaliteten af det udførte arbejde maksimeres.

Professionel rådgivning og planlægning

Professionel rådgivning tilbydes for at sikre, at uklare aftaler undgås, og planlægning af haven sker med nøje overvejelse. Det hjælper kunderne med at forstå deres haveopgaver og muligheder for grøn pleje. Desuden rådgives der om optimal udnyttelse af rummet i mere urbane områder som Køge og Greve.

Miljøvenlig og effektiv udførelse

Der lægges vægt på miljøvenlige løsninger med minimal anvendelse af gift og et reduceret CO2-aftryk. Gartner- og haveservice-arbejdet sker med et fokus på effektiv udførelse og minimal miljøpåvirkning. For boligforeninger i byer såsom Roskilde og Borup kan dette være af stor betydning.

Til dem, der ønsker at bidrage til en sikker og æstetisk parkering af cykler, kan en cykelpullert være en relevant og praktisk løsning. For optimal kommunikation af information i udendørsområder, kan en informationstavle bruges til at formidle beskeder klart og effektivt.


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to verify temporary file contents for atomic writing. in /var/www/gaveekspert.dk/inspirationtilbolig.dk/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:51 Stack trace: #0 /var/www/gaveekspert.dk/inspirationtilbolig.dk/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(658): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/var/www/gaveek...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /var/www/gaveekspert.dk/inspirationtilbolig.dk/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 51