Kombinér skrivebord, opbevaringsplads og klassisk design med et chatol, der udstråler stilrent overskud og giver charme til netop dit hjem. Et væld af skuffer og låger opfordrer dig til at få styr og orden på tingene og samtidig har du mulighed for at skabe en arbejdsplads foran et prægtigt møbel, der med garanti løfter din indretning til det næste niveau. Med denne enorme anvendelighed skal du ikke tage fejl, chatollet er kommet for at blive.

Et chatol med stil, et chatol med charme

Uden varme og nærvær er et hjem ikke et hjem, men med et møbel af samme kaliber som chatollet, kan du ikke undgå, at dit hjem kommet til at vække opsigt og opmærksomhed.
Dette chatol kommer i mange forskellige kombinationsmuligheder – valget er dit. Hvad du end er til af træsorter eller designmæssige tilvalg, chatollet kommer med sikkerhed til at kunne opfylde selv dit mindste behov.

Anvendelsesmulighederne er mange, nærmest ubegrænsede. Du kan gemme rodet væk i en skuffe, du kan sidde og arbejde på dine projekter foran computeren dag og nat, du kan nøjes med at bruge det som pynt og et fast hvilepunkt for øjnene i hverdagen. Tilmed kan du klappe skrivebordspladen op og låse den af med tilhørende nøgle og dermed gemme værdier.
Hverdagen har aldrig været nemmere, du slipper for at se på alle de papirer der normalt vil ligge fremme på skrivebordet og du har samtidig en arbejdsstation, der tilmed er unik og smuk at kigge på.

Med alle disse muligheder er det klart for en hver, at du er sikret på alle fronter med et chatol. Både på designfronten og på anvendelsesfronten, med et chatol går du ikke galt i byen.