Unikke og anderledes møbler er en del af KARE Designs identitet

KARE Design er et nytænkende brand, som producerer både møbler belysning og accessories til hjemmet. De er til for dig, som elsker anderledes og moderne interiørmuligheder i høj kvalitet, uden at gå på kompromis med prisen. KARE Design har fingeren på pulsen, og følger tidens trends. Deres designs er alt andet end kedelige, og de har gang på gang imponeret kunder verden over med deres nyskabende og fantasifulde interiørløsninger, som ingen grænser kender. Med deres store passion for kreativitet og design følger de ikke strømmen, men sørger for, at hvert enkelt design fremstår unikt.

Dette kommer blandt andet til udtryk i deres sofaborde, som tydeligvis bærer præg af den kreative og originale tankegang, der er med til at skabe brandets identitet. Der er alt lige fra sofaborde i enkle designs med et lille twist, til sofaborde i industrielle og rå designs, som i dén grad skiller sig ud fra mængden, og giver et friskt pust til enhver stue.

Idéen bag KARE Design

Brandet blev grundlagt i 1981 af de dengang to studerende Jürgen Reiter og Peter Schönofen. De syntes på daværende tidspunkt, at markedet indenfor møbler og interiør var for ensformigt, og de så derfor muligheden for at skabe et nyt marked med sjove, unikke og autentiske møbler, hvilket resulterede i KARE Design. De står den dag i dag stadig i spidsen for KARE Design, og leder virksomheden med stor passion. Sammen har de skabt et brand med butikker i 40 lande, og som virkelig har opnået den wow-effekt, som skaberne ønskede. KARE Designs sjæl ligger i at tænke ud af boksen, og derved skabe spændende, anderledes og enestående interiør, og dette vil de blive ved med at skabe.

KARE design kommode

Kommoderne du finder fra KARE er noget helt specielt. Du finder ikke detajler, som du finder dem her. For ikke at tale om de specielle materialer. Man skal blot kigge på dem og så kan man hurtigt se, hvordan de skiller sig tydeligt ud fra resten – og på den bedst tænkelige måde. Med en kommode fra KARE design kan du være sikker på, at du kan give din indretning et helt personligt touch og have et praktisk møbel på én og samme tid.

KARE design stol

KARE producerer selvfølgelig også stole. De designer stole, som alle deres andre møbler, som skiller sig ud. Her snakker vi om både formen, farverne, detaljerne og materialerne. Kast et hurtigt blik på dem og du ser med det samme detaljerne, som det er tydeligt der er kælet for. Her er der i dén grad tale om designer stole, men til yderst venlige priser – så du kan også få en KARE design stol hjemme hos dig selv, uden det skal ruinere pengepungen.

Køb KARE design i Danmark

Vi er så heldige, at vi faktisk kan købe møbler fra KARE her i Danmark. For at nævne et sted, men også det eneste der faktisk sælger det, kan vi nævne Boboonline. Derfor viser vi selvsagt et udvalg her på siden fra deres sortiment, hvor vi går lidt mere i dybden med produkterne i form af test og guides.