Gæsteseng

Boliginspiration til gæsteværelset

Hvis du er så heldig at have et ekstra rum til rådighed i din bolig, hvor dine gæster kan overnatte, ønsker du garanteret også, at det er så optimalt som overhovedet muligt. Her finder du svar på, hvilken gæsteseng du bør vælge samt en oversigt over nogle af de bedste senge på markedet – alt fra sovesofaer til elevationssenge.

Fokus på indretning

Edvard Sovesofa

Edvard Sovesofa fra bedrenaetter.dk er en gæstesovesofa for den indretningsbevidste. Den er både simpel, flot og praktisk. Den optager ikke meget plads, og den kan slås ud ved lejlighed. Den har altså en masse kriterier, der gør den til en god gæsteseng.

Fordelene ved denne er følgende:

 • Madrassen har 250 pocketfjedre, der sørger for din komfort. Disse tilpasser sig din liggeposition samt vægt, og du får en skøn nats søvn med denne sovesofa.
 • Sovesofaen inkluderer både ryghynder og opbevaringsrum til dyne og pude.
 • Sovesofaens overflade er smuds- og vandafvisende.
 • Fås i flere farver og passer dermed til alle boliger.

Dette er en mere billig gæsteseng – men derfor er komforten dog stadig i top.

For ekstra komfort kan tilkøbet af en topmadras anbefales. Det vil også mindske slitage og medvirke at sovesofaen holder i mange år.

  Fokus på optimal komfort

  Krone Elevation 80x200cm

  Med en Krone Elevation seng fra rentefriseng.dk, sikrer du dig at din gæst har optimal komfort under sit besøg hos dig.

  Der er mange fordele ved denne seng, her er nogle af dem:

  • Denne elevationsseng er dansk produceret.
  • Stor fokus på komfort med hele 5 komfortzoner.
  • LINAK motor med 5 års garanti.
  • Denne seng passer ind i alle hjem, takket være de valgfrie ben. Med denne mulighed kan du sikre dig, at sengen passer til lige præcis den indretning, der er i dit hjem.

  Du kan også selv vælge fasthed og topmadras – endnu en fordel, der sørger for din komfort.

    Vælg en testvinder

    Norland Cloud EL 80x200 cm.

    Hvis budgettet rækker til lidt mere end de forrige to forslag, kan en Norland Cloud EL fra sengetid.dk anbefales. Denne seng er nemlig en testvinder. Den har fået førstepræmien i ”Mest for pengene” – hvilket er en temmelig god indikator på, hvad du kan forvente.

    Målene på denne seng er 80×200 centimeter og er dermed en almindelig enkeltmandsseng. Selvfølgelig kan man sagtens købe 2 af den samme seng og sætte dem sammen, for at de fungerer som dobbeltseng.

    Også denne seng har elevationsfunktionen til rådighed, men det er ikke det eneste, der er godt ved den.

    Den har også:

    • En motor fra LINAK med 5 års garanti og gulvlys.
    • Mulighed for at styre sengen fra en APP.
    • Trinløse indstillinger, der er optimal for en unik soveposition, der yder den bedst mulige komfort for dig.
    • Anti-skrid. Dette sørger for, at din topmadras ligger stabilt uden at rykke sig i løbet af natten.
    • En latex topmadras der er ventilerende. Topmadrassen har et 9 centimeter tykt betræk af naturlig bambus.
    • 2 automatiske nakkevip.

    Med denne prisvinder, sikrer du dig en god søvn for dine gæster. Derfor kan denne klart anbefales, hvis budgettet til din gæsteseng er lidt større.

      En gæsteseng efter dit valg

      Norland Eksklusiv Box 90x210cm

      Med Norland Eksklusiv Box får du en seng, der kan tilpasses lige efter din stil. Her får du nemlig muligheden for både at vælge farve, fasthed, ben og topmadras. Du slipper altså fuldstændig fra at gå på kompromis med noget som helst.

      Denne seng er produceret i Danmark og har hele to lag kvalitetsfjedre. Det øverste lag er polstret med cooltex skum. Dette sikrer både komfort, men også ventilation og åndbarhed. De topmadrasser du kan vælge imellem er enten en Norland Eksklusiv Latex eller en Wonderpur topmadras, der har både en vinter- og en sommerside.

      Denne seng har også hele 5 komfortzoner samt en totalhøjde på 63 centimeter. Den nordiske kvalitet skinner virkelig igennem i alle de benyttede materialer.

      Du behøver heller ikke at gå på kompromis med udseende ved købet af denne seng. Den har nemlig et unikt udseende med en kant, der er samme farve som sengen, hvilket giver et indtryk af helhed.

      Med i købet får du altså:

      • En komplet seng samt selvvalgt topmadras, ben, farve og fasthed.
      • En madras med to lag pocketfjedre. Disse sørger for optimal komfort og god søvn.
      • Stoffet er af meget høj kvalitet. Dette ikke bare ses, men mærkes også.
      • En seng der skåner dine knæ ved ind- og udstigning, takket være en rigtig god indstigningshøjde.

      Denne seng er altså til dig, uanset hvordan du ønsker at sove om natten, og uanset hvad din stil er. Om du er til mørke farver, lyse farver, varme madrasser eller kolde madrasser, så er denne seng helt sikkert et godt valg for dig.

       Det designbevidste valg

       Dublexo - Mixed Dance Natural

       Dublexo – Mixed Dance Natural er for dig, der har øje for detaljen. Den kommer nemlig med et minimalistisk og tidløst design samt mange muligheder for specialstof.

       Derudover har denne seng også et helt unikt splitback-system. Den kommer med medfølgende topmadras, der fungerer som primære kontaktflade. Med denne holder sovesofaen bedre, da slitage formindskes. Topmadrassen vil også sikre en mere komfortabel søvn. Den gode søvn er også sikret af pocketfjedrene, som vi også finder vi også egne senge. Denne sovesofa er ikke som så mange andre, da denne både er behagelig at sidde og sove på.

       Sovesofaen er 115 centimeter i udslået tilstand og fungerer dermed som en lille dobbeltseng. Herudover er madrassen håndsyet. Det giver en fornemmelse for nænsomhed og omhu. Med dette er man også sikret en længere levetid for sovesofaen og en høj kvalitet af det produkt, du får med hjem. 

       Hvis der skulle være lidt mere plads i gæsteværelset, kan du endda sørge for at køre stilen hele vejen. Det skyldes at en stol i samme stil som Dublexo kan tilkøbes.

         Hvilken gæsteseng skal jeg vælge?

         Hvilken seng du skal vælge, går altså meget an på hvad dine kriterier er. Gør dig inden købet overvejelser om både budget, størrelse, design og hvor ofte den skal bruges samt hvor meget plads du har i gæsteværelset.

         Der er et helt rigtigt valg for alle – undersøg hellere markedet ordentligt, end at antage at den første er den bedste.