Hvad end man er en familie med hus og børn eller den studerende med deltidsjob og bunker af lektier, så kan en travl hverdag nemt få en til at gå på kompromis med oprydningen i hjemmet. En opbevaringskiste gør oprydningen mere overskuelig.

Vi kender alle sammen, at man kommer hjem fra en hård dag, og at man simpelthen ikke lige orker at støvsuge eller rydde op om aftenen. Derfor er det en god idé at gøre de huslige gøremål så overskuelige som muligt.

For eksempel bliver oprydningen i hjemmet meget mere overskuelig, hvis man har nogle steder, man kan opbevare de forskellige ting, der ofte ligger og flyder i ens hjem. Her kan løsningen netop være en kiste til opbevaring.

Se udvalget her ➙

Læs med her, hvor vi yderligere forklarer om den praktiske og æstetisk flotte opbevaringskiste og muligheder denne giver dig.

Opbevaringskisten skaber orden og gør oprydningen overskuelig

Det kan være, at I er en travl børnefamilie, hvor der hver dag skal afleveres børn i børnehaven, har arbejde der skal passes, der skal handles ind, laves mad, og nå ja… Så skal der jo også lige ryddes op, når de små har leget og er faldet i søvn. Her kan en opbevaringskiste være en smart idé til opbevaring af børnenes legetøj, så det nemt kan ryddes af vejen, så det ikke flyder på gulvet.

Her er et par eksempler på søde kister til opbevaring af legetøj:

Har du som studerende en travl hverdag og derfor ofte bøger og papirer til at ligge og flyde på dit bord? Så kunne du eksempelvis bruge en lille opbevaringskiste til at lægge bøgerne i, der sagtens kan findes plads til i lejligheden.

Som studerende kunne et kistesæt være oplagt, og ligger også i den billige ende

Hvor i hjemmet passer en opbevaringskiste ind?

Den kan passe ind i alle hjemmets rum. Det kommer an på, hvad man ønsker at opbevare i den, og her der mange muligheder for at være kreativ. Det er for eksempel smart at have en opbevaringskiste i entréen til ens hjem. Her kan du smide sko og andet overtøj i, som for eksempel vanter og halstørklæder.

Man kan også have en opbevaringskiste på badeværelset til for eksempel rene håndklæder eller toiletruller. Så er de altid lige ved hånden, men samtidig gemt væk. Der er rigeligt med muligheder for at have opbevaringskister rundt om i hjemmet.

Opbevaringskisten er en fed detalje til enhver indretningsstil

Udover det rent praktiske aspekt, så kan opbevaringskisterne gøre rigtig meget for hjemmets indretning. De fås i alverdens designs, men især passer de ind i den nordiske stil og ønsket om en rå kontrast i stuen, soveværelset eller hvor man nu står og mangler et frisk pift i hjemmet.

Der findes mange forskellige opbevaringskister med mange forskellige designs. Der er for eksempel den simple udgave i nyt og lyst træ, der passer godt ind i det stilrene hjem. Derudover kan man også få gamle kister med et mere antikt design. Der findes også runde opbevaringskister, som tønder, der kan passe godt ind i et hjem, der har en mere rå indretning.

Lidt inspiration i forhold til de forskellige valgmuligheder:

                            

Opbevaringskister kommer med mange muligheder og i forskellige prisklasser

Disse kommer med rigtig mange fordele til hjemmet. Oprydningen bliver mere overskuelig, de skaber mere orden, og så kan de give et fedt touch på hjemmets indretning.

Der findes mange forskellige typer af opbevaringskasser som disse, og derfor er priserne også meget forskellige. Hvis man for eksempel skal have en mindre opbevaringskiste til skrivebordet, kan prisen ligge mellem 100-1.000 kr. Alt efter hvilket materiale og størrelse der er tale om. Skal man derimod have en større opbevaringskiste eller et helt sæt, så kan prisen ligge mellem alt fra 500-5.000 kr.

Vi har kigget på de mange forhandlere og her på siden finder du vores bud på de bedste forhandlere af opbevaringskister.

Så tag endelig et kig i dag og find dig en flot og praktisk kiste til opbevaring.

Til forhandler her ➙