Der er mange ting i hverdagen, som fylder mere end oprydning. Hvis man er en familie med hus og børn går der hurtigt tid med madlavning, leg, aflevering, hentning, arbejde, madpakker og så videre. Derfor er der ofte ikke meget tid tilbage til oprydning og rengøring – og når børnene først er lagt i seng, så har de fleste forældre brug for at slappe af. Omvendt har den studerende med deltidsjob og bunker af lektier heller ikke altid mange tanker til overs for oprydning og orden. Kort sagt så kan en travl hverdag nemt få os til at gå på kompromis med oprydningen i hjemmet. Men det er der heldigvis råd for. En kiste til opbevaring af diverse ting og sager gør oprydningen mere overskuelig.

Vi kender alle sammen, at man kommer hjem fra en hård dag, og at man simpelthen ikke lige orker at støvsuge eller rydde op om aftenen. Derfor er det en god idé at gøre de huslige gøremål så overskuelige som muligt.

For eksempel bliver oprydningen i hjemmet meget mere overskuelig, hvis man har nogle steder, man kan opbevare de forskellige ting, der ofte ligger og flyder i ens hjem. Her kan løsningen netop være en kiste til opbevaring. Med en opbevaringskiste kan du nemt og hurtigt smide en masse rod ned i ned og lukke låget. 

Se udvalget her ➙

Læs med her, hvor vi yderligere forklarer om den praktiske og æstetisk flotte opbevaringskiste og muligheder denne giver dig.

Opbevaringskisten skaber orden og gør oprydningen overskuelig

Det kan være, at I er en travl børnefamilie, hvor der hver dag skal afleveres børn i børnehaven, har arbejde der skal passes, der skal handles ind, laves mad, og nå ja… Så skal der jo også lige ryddes op, når de små har leget og er faldet i søvn. Her kan en opbevaringskiste eller flere kister til opbevaring være en smart idé til opbevaring af børnenes legetøj, så det nemt kan ryddes af vejen, så det ikke flyder på gulvet. De kan også selv nemt hjælpe til med at lægge deres legetøj ned i en opbevaringskiste.

Her er et par eksempler på søde kister til opbevaring af legetøj:

Har du som studerende en travl hverdag og derfor ofte bøger og papirer til at ligge og flyde på dit bord? Så kunne du eksempelvis bruge en lille opbevaringskiste til at lægge bøgerne i, der sagtens kan findes plads til i lejligheden. Du kan også have flere kister til opbevaring, så du kan have bøger i én, skriveredskaber i en anden og diverse i en tredje. 

Som studerende kunne et kistesæt derfor være oplagt for dig, og de ligger typisk også i den billige ende

Hvor i hjemmet passer en opbevaringskiste ind?

En kiste til opbevaring kan passe ind i alle hjemmets rum, fordi den kan findes i mange forskellige størrelser og designs. Valget af opbevaringskiste kommer selvfølgelig an på, hvad man ønsker at opbevare i den, og her der mange muligheder for at være kreativ. Det er for eksempel smart at have en opbevaringskiste i entréen til ens hjem. Her kan du smide sko eller andet overtøj i, som for eksempel vanter og halstørklæder.

Man kan også have en opbevaringskiste på badeværelset til for eksempel rene håndklæder eller toiletruller. Så er de altid lige ved hånden, men samtidig gemt væk. Du kan også have en opbevaringskiste i stuen til gamle magasiner, til bøger eller til tæpper og puder. Du kan endda bruge en opbevaringskiste som sofabord. Der er rigeligt med muligheder for at have opbevaringskister rundt om i hjemmet.

Opbevaringskisten er en fed detalje til enhver indretningsstil

Udover det rent praktiske aspekt, så kan opbevaringskisterne gøre rigtig meget for hjemmets indretning. De fås i alverdens designs, men især passer de ind i den nordiske stil og ønsket om en rå kontrast i stuen, soveværelset eller hvor man nu står og mangler et frisk pift i hjemmet.

Der findes mange forskellige opbevaringskister med mange forskellige designs. Der er for eksempel den simple udgave i nyt og lyst træ, der passer godt ind i det stilrene hjem. Derudover kan man også få gamle kister med et mere antikt design. Der findes også runde opbevaringskister, som tønder, der kan passe godt ind i et hjem, der har en mere rå indretning. Den slags kister til opbevaring vil eksempelvis tage sig godt ud i en entre eller lignende. Du kan for eksempel bruge den til at lægge dine nøgler på eller lignende. 

I soveværelset kan du have en eller flere kister til opbevaring ved fodenden. Her kan du opbevare sengetøj, puder eller tøj. Vælg for eksempel en type der samtid med at give opbevaring også kan gøre det ud for en bænk, som du kan sidde på om morgenen når du skal have sokker på.

Lidt inspiration i forhold til de forskellige valgmuligheder:

                            

Opbevaringskister kommer med mange muligheder og i forskellige prisklasser

Disse kommer med rigtig mange fordele til hjemmet. For det første bliver oprydningen langt mere overskuelig, da det bare er nemt at smide ting ned i den. Derudover skaber de mere orden, fordi alt rodet bliver gemt væk i en lukket kasse. Sidst men ikke mindst kan de også give et fedt touch på hjemmets indretning – og de kan bruges i alle slags rum. 

Der findes mange forskellige typer af opbevaringskasser som disse, og derfor er priserne også meget forskellige. Hvis man for eksempel skal have en mindre opbevaringskiste til skrivebordet, kan prisen ligge mellem 100-1.000 kr. Alt efter hvilket materiale og størrelse der er tale om. Skal man derimod have en større opbevaringskiste eller et helt sæt, så kan prisen ligge mellem alt fra 500-5.000 kr.

Hvis du kender andre, der også kunne bruge en kiste til opbevaring, så kan I med fordel slå jer sammen og købe et sæt, som I kan dele. På den måde kan i spare lidt penge. 

Vi har kigget på de mange forhandlere og her på siden finder du vores bud på de bedste forhandlere af opbevaringskister.

Så tag endelig et kig i dag og find dig en flot og praktisk kiste til opbevaring.

Til forhandler her ➙