Skal du på markedet for at finde et nyt bord til hjemmet, så anbefaler vi et plankebord i valnød. Med et plankebord i valnød får du et bord med mange gode kvaliteter og egenskaber, som uden tvivl vil kunne opfylde dine ønsker og behov.

Valnød er en meget populær træsort til brug i møbler, og et plankebord i valnød er ingen undtagelse. Det er især den mørke brunlige nuance i valnød der gør, at valnød er et ideelt materiale til brug i møbler.

Plankebord i valnød er stærkt og robust

Valnød er en meget hårdfør træsort der giver et stærkt og robust plankebord, som samtidig også er chok resistent. Det giver valnød mange gode kvaliteter, hvor det i tillæg til møbler, blandt andet også bruges som gulvbelægning.

Mange gange er hårdføre træsorter også svære at bearbejde. Dette gælder dog ikke for valnød, der til trods for sin hårdhed, stadig er relativt nemt at arbejde med. Det giver mulighed for at gå meget i detaljen under bearbejdningen, hvilken skaber unikke og detaljerige borde, møbler og andet.

Plankebord i valnød er perfekt til indretning

Med sin mørkebrune nuance giver valnød et varmt og unikt udtryk, der vil passe perfekt ind i de stilrene og moderne indretninger. På samme tid gør udtrykket i et plankebord i valnød, at du nemt kan tilpasse enhver type indretning.

Medmindre du leder efter et lysere bord til din indretning, så er et plankebord i valnød med stor sandsynlighed noget for dig. Du kan se meget mere om plankeborde i valnød, og alle de andre smukke plankebord, ved at se mere på plankebord.dk. Se mere på Plankebord.dk.

Vil du gerne have et overblik over gode tilbud på et plankebord i valnød, så bør du se nærmere på udvalget af plankeborde hos bymain.dk. Se det store udvalg hos Bymain.dk.