Hvis du arbejder i et kontorfællesskab eller i et firma, hvor du har mange kollegaer, så er det vigtigt, at I er gode til at arbejde sammen. Nogle gange kan der være kommet mange nye til, og kommunikationen er derfor måske ikke så god, som den har været. Hvis dette er tilfældet, kan man have brug for teamudvikling. Læs med her og bliv klogere på, hvad det er.

Hvad er teamudvikling?

Det kan være mange ting, men det helt klare fokus med teamudvikling er mest, at man arbejder med forskellige værktøjer, som kan gøre, at teamet på arbejdspladsen kommer til at arbejde bedre sammen. Hvis man er på en arbejdsplads, hvor man arbejder godt sammen med sine kollegaer, så er det også meget sjovere at være der. Hvilket er vigtigt, for en arbejdsplads er et sted, hvor man bruger rigtig meget af sin tid.

Forskelligheder er vigtigt

Når det kommer til at arbejde godt sammen i et team, så er det vigtigt, at man kan acceptere hinandens forskelligheder. Især fordi jo flere forskelligheder der er, jo mere styrkes teamet, sådan ser mange i hvert fald på det. Hvis der er mange forskelligheder, er der nemlig også mange forskellige styrker, hvilket gør et team modstandsdygtigt. Få forståelse for forskelligheder i denne workshop.

Kend dig selv

Teamudvikling med fokus på accept af forskelligheder er også nyttigt i forhold til at lære sig selv bedre at kende. Ofte kan man have svært ved at arbejde godt sammen med andre, hvis man ikke kender sig selv godt. Derfor har teamudvikling også fokus på at udvikle sig selv, da dette er mindst lige så vigtigt. Jo bedre du kender dig selv, jo bedre kan du acceptere andre.

Værktøjer du kan tage med dig

Når du har fået de værktøjer, som man lærer med selvudvikling, bliver det hurtigt muligt for dig at tage disse værktøjer med videre. Du kan bruge dem i andre sammenhænge end blot på arbejdspladsen. For eksempel i familierelationer, hvor det hurtigt vil blive lettere for dig, at acceptere forskellighederne der måtte være i din familie og derved undgå konflikter.

Alle kan være med

Der er ikke nogen sværhedsgrader, når et kommer til teamudvikling. Der findes mange forskellige måder at tolke det på, hvilket også betyder, at der ikke findes én korrekt løsning. Enhver løsning er individuel, derfor er teamudvikling for alle, der har lyst til at være med.

 

Et bedre sammenhold

Efter teamudviklingen vil du højst sandsynligt opleve, at dit team har fået et bedre sammenhold, og det vil hurtigt kunne mærkes på arbejdspladsen, at I fælles har lettere ved at løse de opgaver, som I står overfor som et team.


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to verify temporary file contents for atomic writing. in /var/www/gaveekspert.dk/inspirationtilbolig.dk/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:51 Stack trace: #0 /var/www/gaveekspert.dk/inspirationtilbolig.dk/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(658): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/var/www/gaveek...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /var/www/gaveekspert.dk/inspirationtilbolig.dk/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 51