Går du rundt med en voksende drøm i maven om at gøre noget nyt og anderledes i dit hjem, men ved du ikke, hvor du overhovedet skal starte, for at få det bedste resultat? Så kan du med god grund bruge et ekstra minut eller to på at læse med her.

Her finder du tre simple og billige måder at friske dit hjem op på.

Skab spil i rummet med ny maling på væggene

Det behøver ikke at være en stor udgift at lave om i hjemmet. For små mindre ændringer kan også bringe stor forandring med sig. Får du f.eks. fingrene i maling fra Jotun, kan du skabe et unikt spil i et rum ved bare at male en enkelt væg.

Når du kun skal male dele af et rum – en enkelt væg eller måske to – så bruger du naturligvis også mindre maling, end hvis du var ude i et større renoveringsprojekt. Det betyder, at du ikke skal bruge lige så mange penge på god maling. Her må man sige, at man fokuserer på at friske rummet op til en god og fornuftig pris.

Gå på jagt i din lokale genbrug – få sjæl ind i hjemmet

Er du allerede tilfreds med farverne på dine vægge, og er de stadig i god stand uden at trænge til at blive frisket op, har du også andre muligheder. Du kan eksempelvis vælge at skifte dit fokus hen på møblerne i hjemmet.

Nye møbler kan godt komme til at lyde som en stor udgift – hvilket de også kan være. Hvert fald hvis du vælger at købe dem alle fra ny af. Men så er det jo godt, at flere og flere danskere har fået øjnene op for genbrug. Du kan gå på jagt i din lokale genbrugsbutik, og hvis du er heldig, kan du finde møbler, som kan give dit hjem endnu mere sjæl og hygge.

Tillad dig selv at tænke i nye tanker – hvor skal du prioritere?

Har du aldrig været på genbrugsjagt før, kan det kun understreges her fra som en god idé. Det kan også få dig til at tænke i helt nye tanker og kan hjælpe dig med at se nye muligheder i hjemmet.

Nye tanker behøver ikke at være skræmmende. Det kan være lige det, som dit hjem har brug for i din jagt efter en ny og opfrisket fornemmelse i hjemmet.