Bor man i lejlighed, kan det være forskelligt om der er en elevator, eller ej. Og der er specielt også delte meninger om, hvorvidt trappen eller elevatoren er bedst. Så her kan du læse nogle positive og negative ting om både trapper og elevatorer, og desuden få en ide om, hvordan du får en elevator til din lejlighed.

Trapper – den gode gamle metode

Trapper skulle gerne være i alle lejligheder, hvor man kan komme op på flere etager. En trappe er jo en helt fin måde at komme længere op på, men det er i hvert fald ikke altid en let måde. Bor man helt i toppen, for eksempel på 4. etage, kan det være trættende med trapperne. Specielt hvis du har været ude og handle og har mange poser med ind. Så det er ikke nemt for dem der bor i toppen.

Det er selvfølgelig et mindre problem for dem i bunden. Men dog er trapperne en god måde at få den daglige motion ind på. Det at gå op og ned ad trapper er faktisk en meget sund og god motion. Men man kan jo sige, at bare fordi der kommer en elevator, betyder det ikke, at der ingen trappe er længere. Det største problem med elevatoren er nok i virkeligheden, hvad det kommer til at koste.

Elevatoren – den hurtige og smarte måde

Vi kender alle elevatorer. Vi kender situation på et hotel eller lign, hvor du slet ikke gider tage trappen 5-6 eller flere etager op. Så det klart det her er nødvendigt med en elevator. Men det er kun den lille uges ferie. Hvad med din hverdag? Bor du langt oppe, bliver det hurtigt træls med trapper. Så tag et kig på en elevator direkte til lejligheden.

Det vil helt sikkert spare dig en masse tid hver dag, og det vil generelt gøre din hverdag nemmere. Specielt når du skal have de tunge ting med op. Og trapperne er der jo stadig, til dem der fortsat vil bruge dem. Så se ikke om det er et muligt projekt, hvis du har brug for det. Find elevator priser her, og kom i gang med at gør livet nemmere for dig og muligvis andre omkring dig med en elevator til lejligheden.

Det kan være andre nær dig har præcis samme mening, og derfor bliver det pludseligt muligt at starte dette, måske ikke så billige, men helt klart smarte og brugbare projekt. Så kan du også have lov til at være lidt doven i hverdagen og weekenden, når du virkelig ikke gider tage trappen. Så mon ikke elevatoren er bedst?


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to verify temporary file contents for atomic writing. in /var/www/gaveekspert.dk/inspirationtilbolig.dk/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:51 Stack trace: #0 /var/www/gaveekspert.dk/inspirationtilbolig.dk/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(658): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/var/www/gaveek...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /var/www/gaveekspert.dk/inspirationtilbolig.dk/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 51