Store, åbne rum er blevet standard i det moderne hjem. I dag designes de fleste nye huse med store, dejlige køkkener sammenhængende med skønne, brede stuer, hvor hele familien kan være sammen det meste af dagen. Det samme gælder ofte resten af huset. Vi har åbne trappeopgange, åbne arbejdsområder og åbne kontorer. Det er skønt, men ikke altid praktisk. Løsningen kan være en skillevæg, men de traditionelle gipsvægge er tunge og stjæler både lyset samt følelsen af plads. Måske netop derfor er glasvæggene begyndt at vinde indtog i Danmark.

Stilfuldt, råt og moderne – inspireret af New York

New Yorker Glasvægge kan bygges op i stedet for almindelige skillevægge. De bygges i sort metal og glas og passer ind i de fleste moderne og stilfulde hjem, samt på de moderne arbejdspladser og kontorer. Udtrykket er råt og industrielt, men samtidig også både eksklusivt og moderne. Glasvæggen er perfekt til at give lidt kant og karakter til det ellers lidt for bløde eller kedelige rum. Ikke mindst er det en smuk, moderne og trendy løsning på et praktisk problem, der kun tilføjer ekstra til husets udseende og værdi.

Masser af mulighed for kreativitet

New Yorker Glasvægge kan bygges så de passer til netop dit behov og du kan sagtens være rigtig kreativ. Måske du virkelig har brug for den ekstra væg ind til kontoret eller et andet arbejdsområde. Måske du bare gerne vil tilføje noget ekstra til dit hjem. New Yorker Glasvægge kan sagtens bygges i stedet for døren mellem to stuer, omkring en trappeopgang, eller i et af hjemmets mere eksklusive rum. En vinkælder eller et stort badeværelse kan virkelig få karakter af en velplaceret glasvæg. Fordelen er selvfølgelig, at du ud over det flotte, moderne look stadig bevarer lysindfald, akustik og åbenhed i rummet.

Få bygget dit hjem af professionelle

En New Yorker Glasvæg er ikke noget man selv lige sætter op. Til gengæld får du et flot håndværk lavet af professionelle, der virkelig ved, hvad de laver. De måler op, laver en væg med eller uden dør specielt til dine mål, bærer de virkelig tunge elementer ind og monterer dem, så de sidder helt som de skal. De hjælper også med at vurdere om der f.eks. er behov for termovinduer, eller andre specielle ting, der giver dig lige netop det look og den funktionalitet, som du har brug for.