Dette indhold er sponsoreret

Børn elsker at lege, især hvis det er med skum, som de kan bygge huse af, have kamp med eller bare hoppe rundt på. Men skum kan også bruges til andre ting end legetøj. Her er nogle sjove og unikke måder, du kan bruge skum på børneværelset.

Brug store stykker skum til at lave et legeområde i børnenes værelse

Når man har små børn, kan det være en god idé at have et beskyttet legeområde i børnenes værelse, som også går under navnet soft play. For at lave et soft play område skal man bruge store stykker skum, som man kan købe hos Skumhuset, der har et stort udvalg af skum. Med et soft play område kan man sikre sig, at børnene ikke kommer til at falde og slå sig, når de leger. Derudover er det også en god idé, hvis man har flere børn i forskellige aldre, da dette giver dem mulighed for at lege sammen på samme tid.

Byg et telt af store stykker skum og lad det fungere som et ekstra legetøjsrum

Du kan med fordel bygge et telt eller en hule af store stykker skum og lade det fungere som et ekstra rum. De kan sidde inde i teltet og læse en bog, lege med dukker eller lave andre aktiviteter. De fleste børn elsker huler, fordi de føler sig trygge og gemt væk fra resten af verden. Der er noget hyggeligt over at sidde inde i en hule eller et telt. Du kan sætte en lyskæde op inde i hulen af skum, så børnene får noget lys.

Lav byggeklodser af skum, som barnet kan lege med

En af de bedste måder at stimulere barnets motoriske færdigheder er ved at lade dem bygge tårne af forskellige klodser. Disse klodser kunne være store stykker skum. Skumtårne er sjove og lette at stable, og barnet kan bruge dem til at øve sig i at bygge høje strukturer. De kan også vælte tårnene ned igen for at se, hvordan de falder og lære om fysik.

Det er især børn i en yngre alder, der vil synes, at denne aktivitet med at stable og vælte klodser ikke blot er sjov, men også lærerig. En anden fordel ved at stable skumklodser er, at de er bløde og ikke vil skade barnet, hvis de vælter ned på dem.

Dit barns værelse behøver ikke at være kedeligt. Der er mange måder, du kan bruge skum på børneværelset for at tilføje farve, interesse og timevis af sjov for barnet.