Når vi træder ind i november, er det igen ved at være tid til at tænke på Black Friday: For hvad skal du købe nu, og hvad bør du vente med at købe til denne helt særlige sidste fredag i november?

Særligt hvad senge angår, kan der være mange penge at spare på Black Friday. Mange af de danske sengeforhandlere vil nemlig have stærkt nedsatte priser.

Dog kan det for den almindelige forbruger være svært at finde rundt i alle mulighederne. Dette betyder, at der er stor risiko for, at vi ikke finder de bedste tilbud – eller måske endda ender med at foretage køb, som vi sidenhen fortryder.

Dette vil vi imødekomme med denne guide. Her får du således vores bud på, hvordan du finder de bedste tilbud på Black Friday.

Undersøg hvilke butikker / webshops du skal besøge

Først og fremmest er det vigtigt, at du senest dagen forinden Black Friday ved, hvilke butikker eller webshops du skal besøge, når dagen oprinder. 

Grunden til dette er, at der ofte er et begrænset antal senge til de allerbedste priser.

En måde til at gøre dit forarbejde på kunne være at google butikkens navn plus “Black Friday”. Hermed kan du nemlig se, om butikken annoncerer med Black Friday tilbud – og gør den så det så notér ned, at dette er én af de butikker / webshops, som du skal besøge på Black Friday.

En anden vej frem er at finde guides, som allerede har samlet butikkerne for dig. Dette finder du eksempelvis hos Sengeguruen.dk, som i denne guide har listet syv webshops, som kommer til at køre med Black Friday udsalg.

Lav en ønskeliste med senge

Når først du ved, hvilke butikker eller webshops du skal forbi på Black Friday, er det værd at undersøge, hvilke senge de har, så du også ved, hvad drømmetilbuddet er for lige netop dig.

Først og fremmest skal du naturligvis have gjort op med dig selv, hvilken type seng du er ude efter. I Danmark er de tre mest populære sengetyper boxmadrasser, kontinentalsenge og elevationssenge, som alle har deres fordele og ulemper.

Efter du har besluttet dig for sengetypen, er det tid til at finde de specifikke senge, du godt kunne tænke dig. Det kan i denne forbindelse anbefales, at du ser på, hvad kunder fra de forskellige webshops skriver i deres anmeldelser, ligesom du kan søge efter tests af sengene på Google.

Lad dig ikke stresse til fejlkøb

Det er typisk begrænset, hvor mange senge der kan købes til de bedste priser på Black Friday. Derfor handler det om at sidde klar, så snart sluserne bliver lukket op.

Samtidig skal du dog ikke lade dig stresse til køb. Der er ikke noget værre end at komme til at foretage et køb, som du fortryder, fordi du var for hurtig på aftrækkeren.

Hvis du har gjort dit forarbejde ordentligt – som beskrevet i denne guide – mindsker du dog risikoen betragteligt for, at du kommer til at foretage et fejlkøb.

Herfra er der ikke andet at sige end “rigtig god tilbudsjagt!”.


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to verify temporary file contents for atomic writing. in /var/www/gaveekspert.dk/inspirationtilbolig.dk/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:51 Stack trace: #0 /var/www/gaveekspert.dk/inspirationtilbolig.dk/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(658): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/var/www/gaveek...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /var/www/gaveekspert.dk/inspirationtilbolig.dk/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 51