Dette indhold er sponsoreret

Når der skal dækkes op til et festligt måltid, er det rart at have en smuk og elegant borddækning. Det behøver ikke at være svært eller dyrt at lave en flot borddækning. Du kan finde mange fine ting i din bolig, som du kan bruge til at pynte bordet med. Du kan for eksempel bruge blomster fra haven eller nogle smukke sten, som du har fundet på stranden. Hvis du ikke har noget af dette liggende i boligen, kan du finde mange flotte ting i genbrugsbutikker eller på loppemarkeder. Læs med her og få nogle tips til, hvordan du kan lave en fin borddækning.

Vælg de rette tallerkener, glas og bestik

Når man skal vælge nyt porcelæn, så er det vigtigt at tage højde for, hvilken type mad man typisk spiser. Det er dog ikke kun selve maden, der er afgørende for valget af porcelæn – også anledningen har betydning. Skal det være til hverdag eller fest? Hvis det skal bruges til festlige lejligheder, så kan man overveje at gå all in med flotte tallerkener og farverige glas. På den måde kan man give sin borddækning et helt andet udtryk.

Skal blomsterne ligge på midten af ​​bordet, eller skal de være spredt ud?

Det er ikke alle, der er enige om, hvor blomsterne skal ligge på bordet. Nogle mener, at de skal ligge på midten af bordet, så alle kan nyde dem. Andre mener derimod, at det er mere elegant, hvis blomsterne er spredt ud over bordet.

Hvordan foldes servietterne?

Der findes mange forskellige måder at folde servietter på, og det er helt op til den enkelte, hvordan man foretrækker at folde dem. Nogle foretrækker at folde dem på den klassiske måde, hvor man folder dem først i halve og derefter i fjerdedele. Andre foretrækker at lade dem ligge fladt, eller kun folde dem i halve. Det er dog ikke alle, der ved, hvordan man folder servietter på den klassiske måde, og derfor kommer her en trin for trin guide til, hvordan du kan gøre det.

Først skal du have fat i et rektangulært stykke stof, som kan være enten papir eller stof. Derefter skal du folde den ene side ind mod midten, så den danner en halvcirkel. Herefter skal du vende stykket om, så den anden side nu også ligger ind mod midten, og derefter skal du igen vende stykket om, så begge sider ligger ind mod midten. Til sidst skal du bare folde de to ender sammen imod hinanden, så det danner en firkantet pakke med fire lag – altså to lag papir eller stof på hver side af firkanten.


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to verify temporary file contents for atomic writing. in /var/www/gaveekspert.dk/inspirationtilbolig.dk/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:51 Stack trace: #0 /var/www/gaveekspert.dk/inspirationtilbolig.dk/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(658): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/var/www/gaveek...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /var/www/gaveekspert.dk/inspirationtilbolig.dk/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 51