Når man hører om København som turistby, er der ofte tale om seværdigheder om dagen, hvor alle skal se den Lille Havfrue, Tivoli, Bakken, Kanalrundfart og spise på dejlige restauranter. Dette er også relevant og fint, men måske mangler der nogle gange en guide til nattelivet i København. Der er mange, inklusiv Københavnerne selv, der mangler et overblik over, hvor man kan tage hen og feste, også styret efter forskellige aldersgrupper og interesser. Vi vil ikke komme ind på en udførlig liste over steder at gå i byen, men i stedet sætte fokus på få udvalgte steder, som I måske ikke lige havde set eller kendte til. Læs med her og bliv klogere på Københavns festlige natteliv.

Tag på Museo natklub

Har I lyst til at prøve en natklub, der går for at være best nightclub in copenhagen, ja, så er Museo i Lille Strandstræde et besøg værd. I kan booke i forvejen, så I er sikret en plads, men I kan også bare møde op spontant. Det er en natklub, hvor mange kendte mennesker har lagt vejen forbi og her er altid festlig stemning og dans til den lyse morgen. Der serveres kølige og festlige drinks i alle afskygninger og der er glade mennesker og et trygt dansemiljø. De kalder det selv for en kunstform at gå i byen, deraf navnet Museo, der refererer til, at et museum er et sted for udstilling af kunst og videnskab. Se nærmere på deres Instagram profil, hvis du gerne vil have et nærmere indblik i, hvordan det ser ud, når der festes igennem i det københavnske natteliv.

Tag på natcafé

Der er også diverse cafeer, der om dagen tjener deres formål med at være cafe, hvor man kan spise burgere, pomfritter og drikke kølig hvidvin og om natten omdannes de til en natklub, hvor der kan danses og der serveres drinks til den lyse morgen. Stemningen er her uformel og nede på jorden og man kommer hurtigt i snak med alle dem, der også fester her. Der er ofte et lille område på cafeen, hvor der normalt står borde, der bliver omdannet til dansegulv, hvor borde og stole bliver fjernet og det skaber en intim og skøn atmosfære og minder mere om de sydlige barer, hvor der også kan være trangt på dansegulvet eller oppe i baren.

Hold et før-party

Når I skal varme op til en festlig aften kan I med fordel holde et før party privat hos en af jer. Det handler bare om at invitere de mennesker, som I skal på Museo med, og anskaffe nogle dejlige drinks som kold rosé eller hvidvin eller en bowle med hyldeblomstsaft og vodka og dernæst bare drikke skønne drinks og varme op, inden I tager ud at danser på Museo. Det kan gøre, at I kommer i den helt rette feststemning og skaber en skøn langvarig fest i mellem jer og mellem jer og gæsterne på Museo. I har dermed et minde bagefter som både handler om før festen og også om festen på selve Museo eller natcafeen. Vær åben overfor at snakke med andre mennesker og I vil opdage, hvordan københavnerne vil tage imod jer med et smil og en venlig attitude.

Spis hangover-mad dagen efter

Når I har festet igennem hele natten får I måske tømmermænd dagen efter. Det er aldrig særligt rart, men er som regel alle pengene og kræfterne værd. Tag ud og spis burgere og pomfritter med vennerne og få salt og væske til kroppen, der har danset og festet hele natten på glad vis i den lyse, københavnske sommernat.