Hvis du aldrig har prøvet at have en robotstøvsuger før, så bliver du med garanti glad for at eje en. Du slipper for at støvsuge, og det føles meget nemmere at finde telefonen frem og så hurtigt gennem en app få hele huset støvsuget på en time, afhængig af boligens størrelse selvfølgelig.

Bedre end aldrig før

I dag er robotstøvsugere vildt effektive, og de sørger for at gulvet bliver renere til dagligt. Det er i hvert fald gældende for de fleste, da der ikke er særlig mange der støvsuger 2 gange om ugen. Med en robotstøvsuger kan du få støvsuget mange gange om ugen, og indeklimaet bliver generelt bedre, da den filtrer luften og sørger for at der ikke bliver støvet.

Du har måske hørt myten før, at en robotstøvsuger ikke er særlig god hvis du har en hund. Det er faktisk stik modsat, hvis du har en hund, så anbefales det faktisk nærmere at anskaffe sig en robotstøvsuger. En robotstøvsuger kan sagtens støvsuge hundehår op, også på gulvtæpper. Læs mere om den helt rigtige robotstøvsuger til hundehår.

Skemalagt rengøring

I dag er robotstøvsugere så smarte, at du gennem en app kan sørge for at de rengør på bestemte tidspunkter, hver eneste uge. Dette gælder for langt de fleste robotstøvsugere, og de eneste robotstøvsugere i dag uden skemalagt rengøring er næsten dem der koster under 1.500 kroner.

Udover skemalagt rengøring kan du i dag også få robotstøvsugere der kan registrere når du går hjemmefra, og så starter de støvsugningen, når du ikke længere er hjemme. Dette kan selvfølgelig indstilles, så det er valgfrit, men en super god funktion. En robotstøvsuger kan godt larme en del, og derfor er det at foretrække at de støvsuger når du ikke er hjemme.

Pris

Robotstøvsugere varierer rigtig meget i pris. De svinger helt fra lidt under 1.000 til omkring 10.000 kroner for de dyreste. Herimellem finder du så robotstøvsuger i meget forskellige kvalitet. Anbefalingen hvis du ikke kender noget til robotstøvsugere er at sigte efter en robotstøvsuger til mellem 4.000-6.000 kroner, da robotstøvsugere i dette prisleje både er rigtig gode og funktionelle, ift. den pris man betaler.

Du kan dog også finde gode robotstøvsugere til 2.000 kroner, hvis du er på et budget. Disse robotstøvsugere kommer ikke med helt så mange smarte funktioner, og for den pris kan du heller ikke få en af de smarte eksterne beholdere med. Du kan læse meget mere om robotstøvsugere på hjemmerobot.dk.