Mangel på opbevaringsplads er en udfordring, mange står overfor i deres hjem. Gør du også? Men heldigvis er der mange møbler, der netop løser disse pladsproblemer. Læs om inspirerende opbevaringsløsninger, der får mest muligt ud af dine rum.

Puf eller bænk med opbevaringsplads

Når du vælger at indrette med multifunktionelle møbler, som en puf eller bænk med indbygget opbevaring, så får du mere plads. Dette giver ikke kun en ekstra siddeplads eller et møbel, du kan svinge benene op på, men også et skjult opbevaringsrum til ekstra tæpper, puder eller bøger. De fås i et hav af designs, så der er nogle for de fleste stilarter og smage.

Skohylder og knagerækker

Få styr på indgangspartiet ved at sætte skohylder og knagerækker op. Dette skaber orden og organiserer overtøj og fodtøj. Knagerækker er ideelle til dine jakker, tasker og tørklæder, mens skohylder giver et ryddeligt sted at opbevare skoene. Du kan gøre det til en vane at holde dette område rent og organiseret for at undgå rod. Stort udvalg af flotte opbevaringsmøbler kan du finde online eller i boligbutikker.

En seng med skuffer

En seng med skuffer under madrassen er en genial måde at udnytte soveværelsespladsen på. Dette er ideelt til opbevaring af sengetøj, tøj eller andre personlige ejendele, men sørg for, at skufferne er let tilgængelige, så du nemt kan organisere og nå det, du har brug for.

Skænk, vitrineskab og natbord

Netop disse tre møbler giver dig en opbevaringsløsning, hvor du får mere plads. Et vitrineskab kan du placere i spisestuen til at opbevare service, bestik, skåle eller glas. Du kan derimod placere en skænk i stuen for at gemme spil, servietter, eller hvad du ellers har af ting og sager. Et natbord med en eller flere skuffer giver også mere plads i soveværelset, og du kan eksempelvis have cremer, ørepropper og mobiloplader i natskuffen.