Nu banker julen på døren, og det er tid til at få skrevet alle dine julegaveønsker ned på en ønskeseddel. Måske er du lidt sent ude, og så når du ikke at få skrevet de nye ideer ned, inden din svigermor har købt dine gaver. Så er det heldigt, at du har lov til selv at købe de gaver, som du gerne vil have til dig selv. Så kan du jo også lave et til og fra kort til dig selv. Og fordelen ved at købe sine egne julegaver er også, at du er sikker på, at du får lige det, som du drømmer om, uanset om det er skohylder til væggen eller et nyt tæppe til stuen.

Hvad skal du ønske dig til din bolig?

Det er oplagt at ønske dig nye ting til din bolig. Om vinteren bruger vi mere tid indenfor, og så bliver du også klar over, hvad du mangler. Måske trænger din entré til at få en anelse mere orden i sagerne? Så er det oplagt med en ny skohylde, hvor hele familien kan stille deres sko, så de ikke ligger og flyder på gulvet. Det kan også være en fordel at få købt en god knagerække, hvor I kan hænge jeres jakker og overtøj. Mange synes også, at det er en fordel med nogle skuffer, hvor man kan lægge vanter, huer og ekstra strømper, så de ikke bliver væk. Og du kan faktisk finde det meste online, hvor der er et stort udvalg af forskellige møbler, som kan hjælpe dig i din indretning.

Inden du beslutter dig

Inden du beslutter dig for, hvilke møbler du skal have til din bolig, så kan du jo lige vende det med dem, som du bor med. Måske har de tænkt i andre baner end dig, eller har en god ide til, hvordan nogle af indretningsproblemerne kan løses. Det er også en god ide at måle din entre op, inden du får købt en masse møbler, som måske ikke kan være der alligevel. Hvis du er rigtig grundig, så kan du også tegne en lille skitse, hvor du kan flytte rundt på de forskellige møbler og forestille dig, hvordan det hele kommer til at se ud. Nu er du ved at være klar til at få fundet de møbler, som du ønsker dig. Så find en blyant og et stykke papir frem, og gå i gang med at skrive alle dine ideer ned. God fornøjelse.