Det er næsten ikke noget mere irriterende, end når de små myrer begynder at invadere ens hus. Det kan godt være, at de er små – men de er også mange. Du vil sikkert gerne komme af med dine myrer, hvis du først har fået dem i huset.

I denne artikel kan du blive lidt klogere på, hvad du kan gøre for at skille dig af med myrerne.

Få myrerne væk med vand

Du kan starte med at forsøge at få myrerne væk med vand. Dette er nemlig en meget billig metode, og i nogle tilfælde virker den uden nogen problemer.

Du skal finde der, hvor myrerne har deres hjem. Dette overhælder du med vand, så deres hjem bliver ødelagt. Du fortsætter med at gøre dette omkring 14 dage. Myrerne vil nemlig ende med at blive så irriterede, at de finder et andet sted at bo.

Dette er også en metode, hvor du undgår at slå dem ihjel – hvis det er noget, du går op i.

Dræb myrerne med hjemmelavet gift

Du kan også selv dræbe dine myrer ved at lave hjemmelavet gift. Det er langt fra så farligt, som det lyder. Du kan nemlig bare nøjes med at blande flormelis sammen med kartoffelmel og placere det tæt på myrerne hjem.

Myrerne elsker flormelis, men de kan ikke tåle kartoffelmel. Derfor vil de dø, når de læsker sig i det, de tror udelukkende er flormelis. Du kan lave samme trick ved at blande flormelis sammen med gær.

Dræb med myregift

Du kan naturligvis også tage en tur i dit lokale supermarked og købe myregift til at fjerne myrerne fra dit hjem. Her kan du købe noget skrapt, som gerne skulle virke.

Det kan f.eks. være en myredåse, der lokker myrer ind i en lille boks, hvor de ikke kommer ud fra igen. Der findes også spray og mange andre former for myregift.

Skadedyrsbekæmper: Den sikre metode

Skal du være helt sikker på at komme dine myrer til livs, så gør du klogt i at kontakte en skadedyrsbekæmper. Disse har stor erfaring med skadedyr som f.eks. myrer, og de ved lige, hvordan man mest effektivt fjerner dem fra hjemmet.

Mangler du skadedyrsbekæmpelse Herning? Du kan finde hjælp til skadedyrsbekæmpelse, uanset hvorhenne du befinder dig i landet. Hvis du vil have den mest sikre metode, så skal du kontakte en skadedyrsbekæmper, når der begynder at komme ubudne gæster i dit hus.