Har du en hp printer der mangler blækpatroner, så kan du have brug for hp blækpatroner 304, der er en almindelig type af hp blækpatroner. Har du undersøgt din hp printer, og fundet frem til at den gør brug af hp blækpatroner 304, så kan du se mere her, herunder om hvordan du får de bedste tilbud.

 

Første skridt er som sagt at få klarhed over, om din printer gør brug af hp blækpatroner 304. Gør den det, er næste skridt at finde ud af, hvad du skal bruge din printer og dine hp blækpatroner 304 til. Her skal du ikke mindst overveje, om du både ønsker at printer i farver, eller om du kan nøjes med at printe i sort/hvid.

 

Kan du nøjes med at printe i sort/hvid, behøver du således ikke købe de dyrere farvepatroner, og kan dermed spare en del penge, når du skal købe dine hp blækpatroner 304. Skal du derimod have mulighed for at printe i farver, så er det nødvendigt at du også køber hp blækpatroner 304 i farver.

 

Du kan med fordel købe en såkaldt combi-pack, der kommer med hp blækpatroner 304 i både farver og i sort blæk. På den måde er du dækket ind, uanset om du skal printe i sort/hvid, eller om du skal printe i farver. Overvej derfor en combi-pack af hp blækpatroner 304, når du skal købe nye hp blækpatroner 304 til din printer.