Det er svært at forstå folk, der ikke kan lide overraskelser. At blive fanget i et øjeblik af uventet, positive ting er en følelse som ingen anden. Ofte overtrumfer en tankevækkende gave en dyr gave. Og for dem af os, der kan lide overraskelser, får gaven det ekstra element, når de bliver leveret uventet. Overvej disse gavegivende tips til at imponere og overraske din ægtefælle eller kæreste.

Det handler ikke om dig

Husk at overraskelsen ikke handler om dig. Vælg ikke en weekendtur til et sted, som du elsker, men som din partner egentlig er ligeglad med. Selvom du ikke kan lide noget som en fodboldkamp eller en tur på museet, så skal du overveje, om din partner kan lide det. Dermed bliver gaven også din vilje til at dele deres elskede aktivitet med dem. Vær villig til at gå uden for din egen komfortzone. Derfor skal du også indstille dig efter din partners præferencer. Hold øje med hvad de ofte nævner. Hvis det, de ønsker, ligger inden for dit budget og er tilgængeligt for jer begge, så forfølg det. Du kan også lade din partners kærlighedssprog informere om den slags overraskelse, du planlægger. Hvis din elskede er vild med, når andre gør betænksomme ting, så kan du gå en tur med hunden, lave mad eller noget andet, som fjerner et par ting på deres sædvanlige liste.

par

Vær forførende

Mange mennesker i længerevarende forhold føler, at romancen er ved at dø lidt ud. Det er helt naturligt, specielt når dagligdagen begynder at tage ordentlig fat. Dermed kan du også prøve at flirte lidt ekstra med din partner eller at overraske dem med noget frækt undertøj. Det kan du finde inspiration til på fraektundertoej.dk. Det kan også være mere simpelt end det. Brug et par minutter på at stoppe op og slappe af sammen, når du og din kæreste kommer hjem fra arbejde. De fleste mennesker har en tendens til at gå lige ind i deres rutine med at lave aftensmad eller få lavet småting omkring huset. Giv dem et kram og kys, spørg dem, hvordan deres dag har været eller foreslå, at I laver noget andet end normalt. Det vil virkelig gøre en forskel!