Du kan elske alkohol, uden at have et problem. Der er mange, der nyder et glas vin til maden, en øl efter en lang arbejdsdag, eller en god G&T på en varm sommerdag.

For nogle er alkohol en interesse. Og ligesom med andre interesser, kan du indrette dit hjem til at passe til dem.

Men det svære ved alkohol er, at en enkelt fejl i indretningen kan få dig til at fremstå… uheldigt. Læs med her for at undgå at sende det forkerte signal, når du indretter med alkohol i mente.

Indret stilet med plads til alkohol

Der er mange måder at indrette dit hjem med alkohol, og den gyldne regel er at holde det stilet.

En vinreol er et godt sted at starte: Du kan finde mange forskellige modeller, som kan passe ind i dit hjem. Det kan være en reel lille vinreol, som kan stå i din stue og pynte, eller en vinreol med plads til et par flasker, som kan assistere i køkkenet.

Et parskab er en god måde at opbevare din alkohol. Du kan enten få et barskab, der sætter flaskerne på display, eller du kan finde ét, der kan lukkes for, så indholdet ikke udsættes for direkte sollys.

Med disse to simple indretningsmetoder kan du desuden også lettere organisere din alkohol. Hvilken tonic til gin? Det er ikke noget problem at finde ud af, for du har lidt af hvert at vælge imellem!

Ofte sete fejl

Fejl, folk ofte begår, når de indretter med alkohol i mente, er at udstille flasker som dekoration. At have mange tomme flasker stående i dit hjem, vil før eller siden fremstå problematisk. Hvis du har nogle flotte eller sjældne flasker, du gerne vil udstille, så sørg for at få dem vasket og renset, og stil dem på en hylde oppe under loftet. Du kan også fylde dem med felys, for at bruge dem til noget praktisk, eller male dem med glasmaling.

Tomme dåser eller flasker er ikke god dekoration, hvis det er nogen, alle kan få fingre i. Det kan få dig til at fremstå som alkoholiker eller én med samlermani. Skil dig af med dåser og flasker fra det lokale supermarked, og behold de flotte, ornamenterede flasker fra ferier eller særlige lejligheder, hvis du vil. Genbrug dem på en ordentlig måde, og hav dem ikke bare stående for at have dem stående.