Plankebordet er blevet en populær del af den skandinaviske indretning. Det flotte træ passer godt ind i den minimalistiske indretning, hvor træet tilfører en varme til indretningen. Desuden er plankebordene skabt i et tidløst design, som gør den meget bæredygtig, da den ikke skal skiftes ud, fordi den går af mode.

Bordet kan bruges til mange forskellige formål. Det er oplagt at bruge bordet i køkkenet, men det kan også bruges som et arbejdsbord eller et bord til smykkerne og kosmetikken. Her i artiklen får du inspiration til at bruge plankebordet i hjemmets indretning.

Den moderne spisestue

Det er oplagt at bruge plankebordet i spisestuen. Du kan få planker i mange forskellige størrelser, så bordet kommer til at passe til dine behov. Det kan være, at du bor i en lille lejlighed, hvor der kun er plads til et lille bord med to stole. Det kan dog også være, at du har en stor familie, som alle skal kunne samles rundt om træbordet. Du kan finde lige netop det plankebord, som passer til dit køkken.

Der findes også forhandlere, som laver plankeborde specielt til den individuelle kunde. Du kan altså kontakte en forhandler, som kan lave et plankebord til dit hjem med de mål, som passer bedst til dit køkken. På den måde slipper du for at lede i diverse butikker for at finde de helt rigtige mål. Det er dog ofte billigere at købe plankeborde, som masseproduceres.

Det bærende element på kontoret

Mange forbinder måske plankebordet med et spisebord. Du kan dog også sagtens bruge bordet på kontoret. På den måde kan du lave en flot og moderne indretning på kontoret. Det er nemlig vigtigt, at du føler dig godt tilpas på kontoret. Det kan være, at du har mange dage, hvor du arbejder hjemme. Det kan også være, at du er selvstændig, og derfor har du brug for et hjemmekontor.

Du skal indrette hjemmekontoret, så du får lyst til at arbejde på kontoret. Hvis du ikke føler dig tilpas i rummet, kan det være svært at udføre arbejdsopgaverne. Selvom du måske ikke føler, at kontoret skal indrettes på en særlig måde, kan indretningen dog betyde meget, når du skal arbejde.

Til kosmetikken

Det kan også være, at du mangler et moderne bord i soveværelset, hvor du kan opbevare make-up og smykker. Plankebordet kan altså også bruges som et kosmetikbord i det moderne soveværelse. Den minimalistiske stil vil passe godt ind i den skandinaviske indretning. Bordets neutrale farve vil desuden også klæde et hvert rum. De rå træbrædder vil også give et interessant udtryk til værelset, som kan være med til at fange opmærksomheden.

Hvis du vil pynte kosmetikbordet, kan du finde gamle opbevaringskasser- og bøtter i genbrugsbutikker. På den måde kan du skabe en retro stemning i soveværelset. Du kan finde opbevaring i mange forskellige farver, som vil tilføre værelset noget energi. Du kan sortere din make-up og dine smykker og derefter putte dem i de nyfundne opbevaringskasser. På den måde kan du nemt holde styr på dine ting på kosmetikbordet.


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to verify temporary file contents for atomic writing. in /var/www/gaveekspert.dk/inspirationtilbolig.dk/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:51 Stack trace: #0 /var/www/gaveekspert.dk/inspirationtilbolig.dk/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(658): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/var/www/gaveek...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /var/www/gaveekspert.dk/inspirationtilbolig.dk/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 51