Det er vidunderligt at blive forældre og hilse den lille nye baby velkommen i hjemmet. Dagligdagen bliver forandret. Mange ting skal tilpasses familielivet og dit barn skal tilvænnes og skal trives i de nye omgivelser. I starten ligger den lille mest i dine arme eller i vuggen og skal pusles og have mælk.

Udviklingen går dog hurtig og som tiden går, vil dit barn kræve mere plads og områder, hvor det kan udvikle sig motorisk både med at vende sig, kravle og lege. Dit lille barn bliver også hurtigt til en lille pilfinger, alt skal udforskes, puttes i munden og røres ved. I den situation må du måske gå på kompromis med alle dine pyntenips og acceptere ændringer i din oprindelige indretning.

Harmoni i boligindretningen med legemåtten i centrum

Hvor store ændringer i indretningen, at man kan holde ud, er meget forskelligt. Nogen skal ikke have flyttet på det mindste, med mindre at hele huset ramler. Andre affinder sig fint med at skifte alt interiør ud helst flere gange om året. Sådan er vi forskellige.

Ofte kan legetøj og legemåtter være meget spraglede og kan med pangfarver virke som skræk og advarsel i din indretning. Små børn vil allerhelst være, hvor forældrene er og er ikke glade for at være alene inde på deres eget værelse. Derfor ender mange af de sager, som dit barn skal udvikle sig med, inde i din stue og passer måske ikke helt ind i billedet.

Prøv Hyggi legemåtten

For at skabe mere harmoni og ro både omkring dig og barnet kan naturlige farver og rolige mønstre have en effekt. Legemåtten vil helt sikkert være det sted, hvor du og dit barn kommer til at tilbringe mange timer sammen og her giver hyggi.dk et fint bud på flotte harmoniske designs, der kan matche ind i din indretning.

Legemåtten er et must for at have et trygt sted, hvor den lille kan ligge. Med en skridsikker legemåtte, der lever op til sikkerhedskrav vedrørende materiale, har du et behageligt og blødt støttende, ergonomisk korrekt underlag både for barn og voksen. Et rart sted til hygge og et sted som hjælper dit barn motorisk korrekt på vej.


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to verify temporary file contents for atomic writing. in /var/www/gaveekspert.dk/inspirationtilbolig.dk/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:51 Stack trace: #0 /var/www/gaveekspert.dk/inspirationtilbolig.dk/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(658): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/var/www/gaveek...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /var/www/gaveekspert.dk/inspirationtilbolig.dk/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 51