En fax lyder for mange mennesker måske som et danefæ, men det er en højest praktisk maskine, som bruges i privaten og i erhvervslivet. En faxmaskine er ideel til alle os, som godt kan lide at sidde med papiret i hænderne, uden at være nødt til at tænde for computeren og printe.

1980’erne – der var neon, aerobic og faxmaskiner!

Faxmaskinerne toppede for nogle årtier siden, da vi endnu ikke havde en printer, og computerne var sådan nogle som ville fylde en 1-værelses københavnerlejlighed. En fax giver helt sikkert et retro look til det private hjemmekontor.

For der er mange danskere som lider af skulderskader og nakkeproblemer, fordi de er bundet til at skrive og læse på en computer. Her kunne det være ideelt at inkorporere en fax , så materiale ankom udskrevet uden at skulle vente herfra og til Herodes for at få et brev med PostNord. Hvis man har mulighed for at side med papiret i hånden med det samme, gør det også hjemmekontoret mere mobilt, og man kunne jo rykke det ud i haven på en sommerdag, uden at døje med at se skærmen for bare sol.

Den gode mellemvej imellem et brev og en e-mail

EN faxmaskine er jo en form for kærlighedsbarn i mellem den fysiske og den online verden. Man kan få en faxmaskine med dokumentføder, så man kan sende mange ad gangen. Derudover findes der også faxmaskiner, som kan huske hvor den kom til, hvis dens ejermand skulle glemme at lægge papir i.

Til breve skal man også have styr på lange adresser, samt have en engels tålmodighed for leveringstid. Med en fax skal man kun bruge et maskinens nummer, og så kan man sende frem og tilbage på ingen tid.

Hvis svenskerhår og korte shorts må være på mode igen – hvorfor så ikke tilføje en faxmaskine?


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to verify temporary file contents for atomic writing. in /var/www/gaveekspert.dk/inspirationtilbolig.dk/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:51 Stack trace: #0 /var/www/gaveekspert.dk/inspirationtilbolig.dk/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(658): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/var/www/gaveek...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /var/www/gaveekspert.dk/inspirationtilbolig.dk/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 51