Indretningen er en central del i at finde sig til rette i sin bolig. Gennem indretning får du muligheden for at sætte dit eget personlige præg på dit hjemmegående miljø – du kan eksempelvis opdatere soveværelset med en sengegavl. Se vores artikel om ilva sengegavle her. Det gør det hyggeligere at være i, sjovere at invitere gæster over og åbner op for flere samtaleemner blandt dine relationer. Holdninger til indretning finder du mange af, derfor kan det også være svært, at finde lige nøjagtigt den stil, du synes passer bedst til dit hjem. Læs med her for nogle gode tips og tricks til indretningen af din bolig.

Guldet i Name it og andre brands

Oftest står du og har måske en generel idé om, hvordan din stil ser ud, men det kan være svært helt nøjagtigt at præcisere og visualisere. Det er udfordrende at skulle udpege og udvælge sin helt personlige stil helt fra bunden, og det kan være endnu sværere ikke at have noget specifik at gå ud fra. I sådanne tilfælde kan det være en stor fordel at vende blikket mod specifikke brands og mærker, hvis produkter og overordnet look du måske altid har gået og synes var flot, og som derved passer ind i din egen stil. Name it er et eksempel på et brand, der fungerer godt til at finde din personlige stil i boligindretningen. Din personlige stil lægger sig højst sandsynligt op af sådan som din egen tøjstil, og Name it er det perfekte brand børnefamilien, der søger at finde deres stil. Her tilbydes alt fra stofkurve-sæt til toilettasker til babysengetøj i flotte farver og mønstre. Tilmed gør Name it sig stor inden for børnetøj, og det har hermed aldrig været nemmere at kombinere tøjstil med boligstil. Her er tale om flotte heldragter, bukser og bodys med motiver, der alt sammen går hånd i hånd med legetæpperne, der kan pynte på børneværelset.

Name it kan gå til mange rum

Det er dog ikke kun soveværelserne, der kan beklædes med lækre produkter fra Name it. Du kan sågar også finde flotte badeslag til dit badeværelse, og sætte dit eget personlige præg på tørreoplevelsen. Name it laver et væld af produkter til hjemme og til børnene. Du kan som sagt finde alt fra sengetøj til bodyer, og alle produkterne ligger til en god og fast lav pris. Så næste gang du står og skal finde ud af, hvordan din stil egentlig er, så er det en rigtig god idé at udpege specifikke brands, der kan afspejle din personlige stil. Til børnefamilien er Name it det oplagte brand.

Sørg også for at have den rette indmad til dit skab, så dit tøj kan blive godt opbevaret.


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to verify temporary file contents for atomic writing. in /var/www/gaveekspert.dk/inspirationtilbolig.dk/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:51 Stack trace: #0 /var/www/gaveekspert.dk/inspirationtilbolig.dk/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(658): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/var/www/gaveek...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /var/www/gaveekspert.dk/inspirationtilbolig.dk/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 51