Det er ikke let at være hundeejer i Danmark. Høj sol og behagelige temperaturer den ene dag, kan blive afløst af blæst og regn den næste. Heldigvis findes der ikke dårligt vejr – kun det forkerte tøj. Og det gamle ordsprog gælder også for din hund, som fortjener en hundefrakke.

Heldigvis er der gode muligheder for at finde den helt rigtige frakke til din hun. Frakker, som med materialer i høj kvalitet sørger for, at din hund er veltilpas i alt slags vejr. Selv efter en tur ved stranden, som måske involverede en dukkert i de kolde forårsbølger.

En frakke til ethvert slags vejr

Med et BACK ON TRACK HUNDENETDÆKKEN har din hun det godt i al slags vejr. Hundenettet har nemlig både gode kvaliteter og smarte funktioner, og det kan nemt bruges i kombination med andre frakker eller dækkener. Der skal benyttes samme omhyggelighed, når der udvikles tøj til din hund, som der skal, når man laver tøj til dig. Derfor er der tænkt i materialer, der ikke alene er slidstærke, men også har en specifik funktion.

Det yderste lag af hundefrakken er lavet i et meget fint og tyndt, materiale. Det betyder, at frakken er i stand til at transportere fugt væk fra din hunds pels og holde den varm og tør. Giver du din hund denne hundefrakke på, vil du også opleve, at din hunds pels tørrer hurtigere efter en dukkert i havet eller en tur i regnvejret.

Find en god hundefrakke

En god hundefrakke skal kunne det hele. Og den skal hjælpe dig til at kunne have din hund med ud på alle tidspunkter af døgnet. Også når det er mørkt. Derfor er reflekser på hundefrakken en god idé, så I begge kan færdes sikkert i trafikken efter mørkets frembrud.

Og så skal frakken naturligvis være både behagelig for din hund, men også nem at få på. Men elastiske benstropper og åbninger til både snor og hale er denne hundefrakke det perfekte match til din hund. Og det gælder både store og små racer. Særligt i kraft af de justerbare kiler. Så pas godt på din hund og køb en hundefrakke i dag.