Når du skal finde den perfekte bordplade i træ, så er der mange ting, som du skal tænke over og have med i overvejelserne. Først og fremmest skal man se på ens bolig og dens stil. Det er nemlig vigtigt, at den nye bordplade passer ind i boligens stil.

En bordplade fylder meget i hjemmet, og den vil derfor få en meget dominerende effekt, når man kigger på det samlede indtryk af boligen. Valg af farve og design skal derfor passe til boligen, for at få det hele til at gå op i en højere enhed.

Hvilket træ er bedst

Der laves flotte bordplader af mange forskellige træsorter, så det kommer igen an på ens stil og præferencer. Går man efter det mest holdbare på markedet, så skal man dog kigge efter en flot bordplade i egetræ.

Dog kan andre træsorter også være meget holdbare, hvorfor man ikke skal lade sig begrænse til kun at kigge efter egetræ. De forskellige slags træ har alle forskellige udtryk, så det er vigtigt at tage forbi en butik og se dem i virkeligheden, så får man et indtryk af stilen ved de forskellige træsorter. 

Den korrekte olie eller lak

Nogle er til lyse borde, mens andre mere er til de mørkere borde. Det kommer igen an på træsorten, da der er forskel i farven og udtrykket mellem de forskellige sorter.

Mest af alt kommer det dog an på den behandling, som den enkelte bordplade har fået. Er den behandlet med olie eller lak og hvilken type der er anvendt.

Denne behandling af bordplader i træ kan skabe dybt forskellige udseender, hvorfor 2 borde aldrig er helt ens. Træet er nemlig også et levende materiale, som har sine egne små finurligheder. Det er også det, som giver bordplader i træ den store charme.


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to verify temporary file contents for atomic writing. in /var/www/gaveekspert.dk/inspirationtilbolig.dk/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:51 Stack trace: #0 /var/www/gaveekspert.dk/inspirationtilbolig.dk/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(658): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/var/www/gaveek...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /var/www/gaveekspert.dk/inspirationtilbolig.dk/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 51