Ethvert hjem kan bruge hyggelige indspark til indretningen, og dette kan gøres på utrolig mange måder. Mange køber lysestager, vaser og andre nipsting der kan stå i vindueskarmene rundt omkring i huset. Men man kan nemt komme til at glemme, at væggene i huset også sagtens kan tåle at blive pyntet lidt op. Dette kan man gøre med en blanding af personlige ting, billeder og plakater.

Man kan få plakater i alle afskygninger både nogle med naturmotiver, mennesker og abstrakte plakater.

Lav en stor billedvæg

Hvis du har en stor bar væg i hjemmet, hvorfor så ikke overveje at gøre den til et kæmpe lærred, hvor du kan hænge plakater op. Du kan vælge at lave en historisk væg med ene motiver af eller inspirerede af historiske personer som f.eks. Frida Kahlo eller Leonardo Da Vinci. Hvis du er mere til naturbilleder, kan du også hænge store naturmotiver op ved siden af hinanden. Du kan vælge at have tre forskellige udendørs destinationer, så du får tre billeder med forskellige naturfænomener.

Men hvis du vil, kan du også vælge at få f.eks. tre billeder der hænger sammen, altså tre billeder der tilsammen udgør et stort motiv. På den måde kan du skabe en stor sammenhængende væg, med præcis det motiv du ønsker. Du kan f.eks. have et verdenskort hængende som 3 forskellige plakater. Derved skaber det en god effekt når plakaterne er separate, men alligevel hænger sammen.

Design din egen plakat

Selvom du ikke har malerevner som Frida Kahlo eller Leonardo Da Vinci, behøver det ikke stoppe dig fra at lave din egen plakat til væggen. Du kan nemlig selv designe en plakat, som du gerne vil have hængt op i hjemmet. På den måde sikrer du et enormt personligt præg på din vægdekoration. Hvis du ønsker, kan du også flere steder få lavet plakater, der forestiller lige det motiv, du ønsker. Her afleverer du ofte et billede til kunstneren, som så producerer en plakat, der ligner billedet.

Har du et særligt forhold til et sted i verden, kan du også pryde dine vægge med et fotografi, du selv har taget. Hvis du f.eks. har tage et super godt fotografi på en rejse, kan du få det lavet til en plakat ved at benytte dig af fotosider på internettet. På den måde kan du få plakaten med dit eget billede leveret hjem til dig. Det vil helt sikkert give anledning til nogle gode snakke med dine gæster, når de spørger ind til hvor billedet er taget. Men uanset om du ønsker Frida Kahlo, dine egne naturbilleder, eller noget tredje, er det bare at komme i gang med plakatsøgningen til dit hjem.

Hvis du har en lille baby i hjemmet kan du også overveje at hænge en hyggelig eller sjov plakat op over jeres puslekommode, så den lille har noget dejligt at se på.