Har du stiftet bekendtskab med den charmerende selskabshund bichon havanais? I så fald er det på høje tid. En bichon havanais er den perfekte lille og livlige hunderace at have derhjemme. Uanset om du er en stor familie med børn eller bor alene og mangler en hyggespreder at se Netflix med på sofaen, så er bichon havanais hunden for dig.

Giv boligen liv med en bichon havanais

Racen bichon havanais stammer fra de sydlige himmelstrøg, men er siden blevet en populær hunderace her i det nordlige europa. Faktisk er bichon havanais er en af de mest populære hunderacer her i Danmark i dag – og det er der god grund til. bichon havanais er selskabelig, legesyg og medgørlig med stort set alle mennesker. Den vil med garanti smelte alle hjerter, der kommer i dit hjem, da den altid knytter sig tæt til sine elskede sammenlevere. En bichon havanais har brug for masser af kærlighed og menneskelig kontakt. Den er ikke så glad for at strejfe rundt omkring på egen hånd, så forbered dig på at du får en trofast følgesvend i hjemmet, når du anskaffer dig en bichon havanais.

En pelset humørbombe

En bichon havanais er lige så elskværdig, som den er bedårende at se på. En bichon havanais vil pryde et hvert hjem med dens dejlige sind og flotte glatte pels. Det mest krævende ved en bichon havanais er netop den karakteristiske pels, som man skal huske at give lidt wellness en gang imellem. Der skal gerne børstes regelmæssigt, så de lange hår ikke bliver filtret sammen, men det er bare ekstra kvalitetstid, som du får lov til at bruge sammen med din elskede lille hund.

En bichon havanais temperament er roligt og afdæmpet, selvom den godt kan finde på at gø lidt af fuglene uden for en gang imellem. Så længe du sørger for at bruge god tid sammen med din bichon havanais, så vil du have en nem og medgørlig hund i dit hjem.

Bichon Havanais er en nem hund at have i hjemmet

Umiddelbart er en bichon havanais en nem hund at have med at gøre. Den er lydhør, nem at lære tricks og enormt loyal over for de mennesker, som den bor med. Selvom der godt kan være lidt narrestreger gemt i den lille hund, så er den nem at opdrage og lære nye tricks. Hundens pels er også allergivenlig, og så fælder den ikke særlig meget. Derfor er det den perfekte hund at have i hjemmet, hvis man ikke gider døje med hundehår på gulvet og i møblerne.