Elsker du at kunne invitere gæster på besøg og stille an med et flot og lækkert bord med mad? Det behøver ikke altid at være noget stort – og det kræver ingen særlig anledning – men det giver lidt ekstra, hvis man har gjort noget ud af borddækningen. Måske du sætter pris på at have matchende kopper, der endda også passer til dugen eller tallerkenerne? Det er måske svært at beslutte sig for, hvilke man gerne vil have – men her kan du i hvert fald danne dig et overblik over lækre krus og kopper.

Det er vigtigt, at du føler, du kan bruge alle dine krus og kopper til hverdag. Det nytter ikke noget at have et halvt stel, der reelt set bare bor i et skab, fordi du ikke nænner at bruge det. Sørg i stedet for at have service, du er glad for og føler dig tryg ved at bruge – så får du meget mere ud af det i din hverdag.

Alt til køkkenet

En ting er måske, at du har fået fyldt køkkenskabene op med krus og kopper, men hvad med alt det andet? Som nævnt kan det være, du er i gang med den helt store udskiftning og faktisk også er ved at kigge tallerkener. Tidligere har stort set alle haft hvide tallerkener og kopper, men det bliver lige så stille mere og mere populært med for eksempel sorte eller farvede tallerkener.

Hvis du gerne vil skabe lidt mere liv på dit spisebord, kan du eksperimentere med farverne. Du kan både prøve de afdæmpede farver samt dem, der har lidt mere spræl i – og så er det skønt at kunne kigge samme sted, som du ellers vil kigge efter kopper og krus, så du lynhurtigt kan sætte noget sammen, der matcher. Der er ingen der siger, det lige skal være fra samme kollektion.