En elektronisk dørlås er en effektiv måde at sikre sit hjem mod indbrudstyve.

Med en elektronisk dørlås er hjemmet sikret på en måde, som ikke er en belastning i hverdagen. En smart elektronisk dørlås kan f.eks. være forbundet til en alarm, så du altid vil blive underrettet, hvis nogen forsøger at bryde ind i din bolig. Du kan også bruge en app til at styre din dørlås, så du altid kan se, om den er låst og kan låse den op for gæster, når du ikke er hjemme.

Elektroniske dørlåse fra Bagger

Er du på udkig efter en smart elektronisk dørlås, der kan aflæses med nøglekort, smartphone eller kode, så har de et bredt udvalg hos Bagger Låse og Alarm.

Vi har interviewet Thomas Bagger som er salgsdirektør for Bagger Låse & Alarm og han udtaler; “Vi oplever meget stor interesse for elektroniske dørlås i disse år. Tidligere har det hovedsageligt været erhverv som har investeret i elektroniske låse, men flere og flere private har fået øjnene op for de mange fordele. Vi forventer bestemt at den stigende interesse fortsætter og, specielt i nybyg, så bliver elektroniske dørlåse et helt naturligt del af byggeplanerne”.

Thomas fortæller videre: “Med større fokus hos private på ”smart home” produkter, så er elektroniske låse, bestemt et godt sted at starte”.

Fordele ved elektroniske dørlåse

En af de største fordele ved elektroniske dørlåse er, at du kan have styr på, hvem der kommer og går i dit hus. Yderligere er det også en fordel, at man ikke behøver at bekymre sig om at miste nøglerne, da man altid kan låse døren op med sin telefon, eller en andet elektronisk device.

Endelig er det også en fordel, at man typisk kan få et bedre sikkerhedssystem med elektroniske dørlåse, da de fleste moderne systemer har mulighed for at tilkoble alarmer. På den måde kan man føle sig tryggere i sit eget hjem.

Sådan virker en elektronisk dørlås

En elektronisk dørlås er en lås, der åbnes med et nøglekort eller en nøglebrik. De fleste elektroniske dørlåse har også en kode, som man kan indtaste for at låse døren op. Elektroniske dørlåse findes i mange forskellige størrelser og former, så det er vigtigt, at du vælger den rigtige type til din dør.

Det kan altså være en god idé, at beskytte dit hjem med smarte elektroniske dørlåse, hvis du gerne vil slippe for at bruge nøgler, samt slippe for at bekymre dig om indbrud, når du forlader hjemmet.