Er du den heldige ejer af en have? Når man har en have, har man mulighed for at komme ud i naturen og mærke det danske vejrs luner og en have det perfekte sted at få en tiltrængt pause fra en travl og stressende hverdag. Men hvis du har en have, ved du også hvor let den kan blive vild og tilgroet, hvis man ikke passe ordentligt på den. En have kræver en masse pleje og kærlighed, og med disse tre tips kan du få inspiration til, hvordan du former og sætter præg på din have, så din have får en hyggelig atmosfære.

Investér i gode havemøbler

Hvis du opholder dig meget i din have, er nogle gode havemøbler et must og det er godt at have forskellige havemøbler til forskellige funktioner. For eksempel et bord og stole, hvor der er siddepladser nok til, hvis du skal have hele familie på besøg. En god og komfortabel bænk til haven til haven er også godt. Hvis du skal anskaffe dig en bænk, er det værd at tænke over, hvor den skal stå, og hvad den skal bruges til. Skal den stå op af væggen på en solbeskinnet terrasse? Så kan en bænk uden ryglæn være en stilfuld løsning. Hvis den skla stå et sted med en god udsigt, men så er det rart med en komfortabel bænk, med et godt ryglæn.

Skab hyggekroge

Uanset din haves størrelse og form, er det i det fleste have muligt at lave forskellige afdelinger med forskellige sektioner. Overvej, hvad du vil bruge din have til. Måske vil du gerne have en hyggekrog, hvor du kan ligge og læse? Så lav en sektion af din have, der indbyder til afslapning, det kan for eksempel være du skaber plads til en hængekøje og måske nogle buske der afskærmet fra resten af haven. Skal du have mange gæster i din have, kan du indrettet et terrasseområde, hvor der er plads til grill og selskaber. Hvis du har grønne fingre kan du endelig også lave en køkkenhave, hvor du kan dyrke dine egen urter.

Planter og blomster 

Når du har en have, er det oplagt at dyrke en masse planter og blomster, og hvis du har plads, også frugttræer. Planter og blomster skaber stemning og dufter skønt, når foråret kommer til din have, og så tiltrækker det også en masse spændende dyr og insekter. Du kan enten vælge at dyrke blomster i krukker, som du kan flytte rundt på som du har lyst, eller endda anlægge et blomsterbed, hvor du dyrker dine yndlingsblomster, og så d


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to verify temporary file contents for atomic writing. in /var/www/gaveekspert.dk/inspirationtilbolig.dk/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:51 Stack trace: #0 /var/www/gaveekspert.dk/inspirationtilbolig.dk/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(658): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/var/www/gaveek...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /var/www/gaveekspert.dk/inspirationtilbolig.dk/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 51