1. Nyt sengetøjSengen bliver som ny med nyt flot sengetøj og øger følelsen af luksus i dit soveværelse. Oveni er det ekstra dejligt at sove i.
  2. I iøjnefaldende sengetæppeEt iøjnefaldende sengetæppe forvandler dit soveværelse til en indbydende drøm. Varierer efter dit tæppe efter sæson – luftigt, tyndt tæppe i linned og bomuld om sommeren; luksuriøst sengetæppe i mørke, klassiske toner til vinteren.
  3. Alt for mange puderEt stort bjerg af dejlige puder i sengen gør dit soveværelse hyggeligt! Jo mere jo mere bedre!
  4. Køb en designerlampe

En flot designerlampe kan løfte enhver værelse til et helt nyt niveau, gælder alle værelser, hvis de handler om en meget dyr designerlampe så kan det være en god idé at få hjælp til opsætning af lampe.

  1. Ret din seng!Langt den nemmeste og billigste tip til et hyggeligt soveværelse. ret din seng hver morgen og nyd følelsen af du været dygtig og fået rettet din seng, hele dagen.
  2. Husk den rette belysningHyggelig belysning er utrolig vigtigt for at skabe komfort i et soveværelse. Den rigtige belysning på det rigtige sted giver så meget ekstra – lamper er fantastiske indvendige detaljer. Er du ved at renovere så kan du med fordel bede en elektriker om hjælp til planering af belysning. F.eks. en elektriker i København der har lampeopsætning på sin service liste er Norh Entrepriser i Farum og Værløse.
  3. Dekorere væggeneOpret en billedvæg med farvekoordinerede eller ulige antikke rammer.
  4. Male dit soveværelse i en flot farveVi har det godt med farver. Især i soveværelset, hvor den rigtige nuance får os til at føle os rolige og harmoniske
  5. Skjul opbevaring af f.eks. tøjGod opbevaring er Alfa Omega for et behageligt soveværelse. En skabsvæg kan med fordel opsættes i soveværelset og et i spejl gør at soveværelset føles større!
  6. Stilfulde gardinerEt par nøje udvalgte gardiner kan gøre underværker for dit soveværelse. Tænk tykke dejlige gardiner, og helst fra gulv til loft. Det får rummet til at føles mere luftigt.

 

 


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to verify temporary file contents for atomic writing. in /var/www/gaveekspert.dk/inspirationtilbolig.dk/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:51 Stack trace: #0 /var/www/gaveekspert.dk/inspirationtilbolig.dk/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(658): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/var/www/gaveek...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /var/www/gaveekspert.dk/inspirationtilbolig.dk/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 51